Site icon Наше Місто

Проста і смачна страва: фарширований перець з м’ясом і грибами

Новини Дніпра: фарширований перець з м'ясом і грибами

Фарширований перець з м’ясом і грибами – проста і смачна страва, яку під силу зробити навіть господині, що починає. Технологія приготування нескладна, але потребує уважності. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт апетитних перчиків із начинкою.

Інгредієнти

Спосіб приготування

Перці вимити, видалити насіння та розрізати овочі навпіл. Сир натерти на тертці, обсмажити гриби до золотистого кольору. У м’ясний фарш додати гриби, чорний перець, сіль та сметану, перемішати. Нафарширувати перці начинкою та відправити до духовки. Запікати 30-40 хвилин при 210°C. За 10-15 хвилин до готовності дістати перці, посипати сиром натертим.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version