Фарширований перець з м’ясом і грибами – проста і смачна страва, яку під силу зробити навіть господині, що починає. Технологія приготування нескладна, але потребує уважності. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт апетитних перчиків із начинкою.
Інгредієнти
- Перець солодкий – 2 шт.
- Фарш м’ясний – 200 г
- Гриби – 60 г
- Сир твердий – 50 г
- Сметана – 50 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень сушена або свіжа – за смаком
Спосіб приготування
Перці вимити, видалити насіння та розрізати овочі навпіл. Сир натерти на тертці, обсмажити гриби до золотистого кольору. У м’ясний фарш додати гриби, чорний перець, сіль та сметану, перемішати. Нафарширувати перці начинкою та відправити до духовки. Запікати 30-40 хвилин при 210°C. За 10-15 хвилин до готовності дістати перці, посипати сиром натертим.
Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра
Позначки: укрнет