Site icon Наше Місто

З секретним інгрідієнтом: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка

Популярний український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом гарбузової каші, куди він додав секретний інгідієнт. Про це повідомляє сайт «Наше місто».

На думку експерта, цей інгредієнт може бути саме тим, чого вам не вистачало, щоб полюбити гарбузову кашу.

Спочатку треба взяти 500 грам гарбуза, почистити його, нарізати невеликими шматками та покласти в мультиварку.

Зверху викласти 200 грам пшона, але спершу промити його в гарячій воді, щоб прибрати гіркуватість.

Додайте:

Потім рекомендується поставити на 30 хвилин режим «каша», а далі все зробить мультиварка. Наостанок до готової страви додайте тертий сир.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version