Site icon Наше Місто

“Олів’є” з грибами: рецепт смачного салату на Новий рік від Клопотенка

рецепт "Оливье"

“Олів’є” – невід’ємна частина новорічного столу. Напевно, у багатьох хоч раз виникало бажання трохи урізноманітнити традиційну святкову страву. Як здивувати гостей незвичайним салатом точно знає Євген Клопотенко, передає кореспондент «Наше місто».

Інгредієнти:

Покрокове приготування

Помиті та сухі печериці покладіть у форму для запікання і полийте 1 ст. л. рослинної олії. Сіль додайте до смаку. Розігрійте духовку до 180 градусів та відправте гриби запікатися протягом 20 хвилин.

Картоплю потрібно відварити в мундирі, почистити та нарізати середніми кубиками. Моркву відваріть, почистіть від шкірки і наріжте кубиками, як картопля.

Куряче філе покладіть у сотейник із підсоленою водою, лавровим листом та запашним перцем. Потрібно варити його 25 хвилин після закипання.

Очистіть круто зварені яйця і наріжте кубиками.

За готовністю куряче філе слід охолодити та нарізати невеликим кубиком. Готові печериці також наріжте кубиком. Те саме зробіть із солоними огірками.

Усі інгредієнти перемішайте в ємності разом із консервованим горошком. Заправте салат домашнім майонезом і перемішайте. Сіль та перець за смаком.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version