
Курка та гриби – це ідеальне поєднання для приготування ситного перекусу. Наприклад, пирога. Але для того, щоб заощадити час і не замішувати тісто, можна використовувати лаваш. Для соковитості слід додати смачний вершковий соус.
Ідея приготування лінивого пирога з лаваша опублікована на сторінці фудблогера Ольги Романчук (olya_romanchyk_) у Instagram. Пише сайт «Наше Місто».

Складові:
- лаваш
- куряче філе
- печериці
- цибуля, часник
- сир (можна моцарелла)
- яйце
- сметана 10-15%

Спосіб приготування:
1. Печериці, куряче філе, часник і цибулю обсмажити на антипригарній сковороді без олії.
2. Для соусу змішати сметану, яйця, сир.
3. Викладаємо все шарами.
