![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/02/pyroh-1060x530.jpg)
За 5 хвилин можна приготувати тісто для італійського пирога «12 ложок». Випікається він дуже просто, практично всі інгредієнти додаються по 12 ложок. Якщо у вас немає кухонних ваг або ви ніяк не можете «потоваришувати» з бісквітом, то цей пиріг – просто знахідка. Пише сайт «Наше Місто».
Інгредієнти
- Яйця – 3 шт.
- Олія (рафінована) – 12 ст. л.
- Молоко – 12 ст. л.
- Цукор – 12 ст. л.
- Борошно – 12 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – дрібка
Приготування
Змішайте яйця, олію, молоко, додайте цукор, сіль. Яйця і молоко повинні бути кімнатної температури.
Борошно змішайте з розпушувачем, додайте в отриману масу. Перемішайте. Тісто має вийти середньої густоти. Змастіть форму для випікання вершковим маслом і присипте манкою. Залийте тісто, випікайте 40 хвилин при 180°C. Вимкніть і дайте пирогу постояти ще 10 хвилин у закритій духовці. Смачного!
![Новини Дніпра: рецепт пирога 12 ложок - Наше Місто](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/02/pyroh2-1060x530.jpg)