![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/salat-1060x530.jpg)
Салат з крабових паличок – один з найпопулярніших салатів, які можна знайти на святковому столі українців. Завдяки своїй простоті у приготуванні, унікальному смаку, він може чудово урізноманітнити ваше меню. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Telegraf.
Інгредієнти
- крабові палички – 200 г;
- твердий сир – 150 г;
- яйця – 4 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- майонез – 2,5 ст. л.
![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/salat-1-1060x530.jpg)
Приготування
Заздалегідь круто відварюємо яйця. Сир натираємо на середній тертці. Очищаємо яєчка, відокремлюємо білок від жовтка. Білки відставляємо, жовтки теж натираємо і розмішуємо з сиром та майонезом. Якщо хочете, сюди ж додаємо часник.
Також додаємо трохи майонезу та добре перемішуємо.
Окремо на чистій терці натираємо яєчні білки. Крабові палички розгортаємо – повинні вийти пластини.
![Новини Дніпра: рецепт крабового салата - Наше Місто](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/salat2-1060x530.jpg)
Складаємо салат: листи крабових паличок викладаємо на тарілку та промазуємо сирно-жовтковою начинкою. Повторюємо цей шар за шаром. Верх та боки присипаємо тертим білком.
У вас вийде дуже смачна та красива страва. У розрізі воно більше схоже на торт, ніж салат. Смачного!
![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/salat-3-1060x530.jpg)