![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/salat-2-1060x618.jpg)
Салат з куркою – гідний претендент на звання головної святкової страви. В ньому всі інгредієнти так гармонійно смакують, що просто неможливо встояти. А готувати його просто і продуктів потрібно небагато. До речі, цей рецепт з сюрпризом. Подробиці повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ProstoWay.
Інгредієнти
- філе — 2 шт.;
- маринований огірок — 3 шт.;
- корейська морква — 200 г;
- твердий сир — 200 г;
- майонез;
- петрушка чи кріп.
![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/fyle-1060x618.jpg)
Приготування
Філе для салату відваріть в підсоленій воді. Бульйон не виливайте, бо на ньому ще й суп можна зварити. Філе просто порвіть на волокна або наріжте смужками.
Сир натріть. Для краси та дизайну огірки наріжте тонкими смужками. Якщо хочете швидше, то натріть на тертці. Додайте моркву.
![Новини Дніпра: салат з куркою та часником- Наше Місто](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/04/morkov-1060x618.jpg)
Змішайте всі інгредієнти разом. І обіцяний сюрприз – додайте вичавлений часник. А тепер просто заправте майонезом та додайте посічену зелень. Смачного!