Skip to content

Рецепт глазурі для паски: не тріскається, не липне, готується простіше простого

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Глазур для паски рецепт

Глазур для паски – запорука гарного великоднього виробу. Важливо, щоб глазур не була занадто рідкою та не обсипалась при розрізанні пасочки. Як приготувати ідеальну верхівку для паски, розказала кулінарка Alina FooDee, пише “Наше місто”.

Складники:

  • Желатин швидкорозчинний – 5 г
  • Вода – 1 ст. л.
  • Цукор – 100 г
  • Вода – 2 ст. л.

Приготування

Залийте желатин столовою ложкою води кімнатної температури і залиште для набухання.

В посуд з товстим дном додайте цукор і воду, поставте підігріватися. Як тільки цукор розчиниться, перелийте в іншу ємність.

Додайте набухлий желатин і перемішайте до повного розчинення. Додайте трохи солі для балансу смаку і кілька крапель лимонного соку.

Збийте до густої маси міксером: чим більше ви збиваєте, тим густіше вона стане.

Нанесіть глазур на паску і прикрасьте на свій смак.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: