
Тонкий і смачний лаваш – чудова основа для простих страв, які можна подати і на сніданок, і на вечерю, і просто взяти на пікнік. Але мало хто знає, що з лаваша можна приготувати смачну піцу. Тож тримайте секретний рецепт, повідомляє сайт «Наше Місто».
Інгредієнти:
- лаваш тонкий (краще круглий) — 1 шт.;
- два яйця;
- шинка, ковбаса чи будь-яке готове м’ясо;
- один помідор;
- сир твердий — 50 г;
- сіль, перець, паприка, олія.
Приготування:
Збиваємо яйця із сіллю, перцем і паприкою.
Виливаємо яєчну суміш на прогріту з олією сковороду.
Одразу ж накриваємо яєчний шар кругом із лаваша і смажимо, доки яйця не будуть готові.
Обережно перевертаємо майбутню піцу і кладемо зверху м’ясо та помідор, порізаний кружечками.
Посипаємо натертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще кілька хвилин, поки сир не розплавиться.
