Лаваш – ідеальний продукт для приготування закусок із різними начинками, а також шаурми, рулетів і навіть запіканок та пирогів. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт трубочок із лаваша з сиром в духовці на швидку руку. Для яскравого смаку можна додати у начинку тунець та кукурудзу.
Інгредієнти:
- яйця варені
- крем-сир
- тунець консервований
- кукурудза
- твердий сир
- зелень
- лаваш
- яйце сире для змащування
Спосіб приготування:
1. Яйце зварити, почистити та розім’яти виделкою.
2. Додати до яйця крем-сир та консервований тунець. Перемішати до однорідності.
3. Вичавити через прес часник та додати кукурудзу.
4. Подрібнити зелень та натерти сир на тертці. Додати у начинку, посолити, поперчити та перемішати до однорідності.
5. Лаваш порізати у вигляді квадратиків. На кожен з них викласти начинку та загорнути в рулетик.
6. Викласти трубочки у форму для запікання, змастити яйцем. Запікати в духовці до появи золотистої скоринки.
Смачного!
За матеріалами Обозреватель
Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра
Позначки: укрнет