Рецептом шарлотки, яка за смаком нагадує ту, яку готували кожному у дитинстві, поділився відомий кухар Євген Клопотенко, пише “Наше місто”.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 150 грамів цукру
- 160 грамів борошна
- яблука “Білий налив” (за смаком)
- кориця
Прриготування
Спочатку потрібно збити яйця з цукром до білої стійкої піни.
Далі – обережно всипати в суміш борошно і перемішати.
Потім нарізати яблука скибочками і посипати корицею.
Яблука з корицею додати у тісто та перемішати.
Форму для випічки змастити вершковим маслом та присипати борошном та вилити отриману суміш.
Запікати можна у мультиварці на режимі “Випічка” годину або у духовці при температурі 180 градусів.