Skip to content

Сметанник «Баунті» без випікання та желатину: хрумка основа та найніжніша кокосова начинка

Ксенія Куземко

Інколи так хочеться чогось солоденького, але в магазині купувати не охота, а вдома готувати не завжди є час і бажання. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт смачного торта без випікання та желатину з посиланням на інстаграм-сторінку Валерії Велігури.

Інгредієнти для основи:

  • 450 г пісочного печива
  • 180 г вершкового масла

Для начинки:

  • 2 яйця
  • 50 г цукру
  • 50 г борошна
  • дрібка солі
  • 400 г сметани (від 20% жирності)
  • 100 г вершкового масла ⠀
  • 150 г сгущеного молока
  • 100 г кокосової стружки

Спосіб приготування:

Основу:

Печиво подрібнюємо у блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло та перемішуємо. 2/3 крихти кладемо у роз’ємну форму з пергаментом і добре утрамбовуємо (формуючи дно разом з бортиками). Прибираємо у холодильник поки готуватимемо начинку.

Начинку:

Яйця поєднуємо з цукром, борошном та сіллю. Додаємо сметану і, постійно помішуючи, варимо на середньому вогні до загущення. Даємо охолонути до кімнатної температури. Після цього пару хвилин збиваємо міксером м’яке вершкове масло, додаємо крем, що вийшов, сгущене молоко, кокосову стружку і збиваємо до однорідної маси.

Збираємо:

Кладемо начинку на основу, зверху посипаємо крихтою, що залишилася та прибираємо у холодильник на ніч.

Смачного!

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: