Skip to content

Полуничний рай: рецепт сирної запіканки з сезонними ягодами

Сирна запіканка – це ідеальний десерт. Повітряна текстура і дивовижний смак подобається і дорослим, і малечі. Ну а якщо додати до неї полуницю, вийде просто неймовірна смакота. Про це повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на ТСН.

Інгредієнти:

  • сир 9% – 200 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • манна крупа – 2 ст. л.;
  • полуниця свіжа – 8 шт.;
  • ванільний цукор – пакетик;
  • масло вершкове (розтоплене) – для змащування форми.

Приготування

У мисці з’єднайте яйце, цукор, ванілін. Збийте віночком.

Додайте сир, перемішайте. Всипте манку. Масу добре перемішайте та залиште на сім хвилин.

Промиту полуницю наріжте пластинами.

Форму для запікання змастіть олією. Вилийте сирну масу у форму, поверхню розрівняйте. Поверх сирної маси красиво викладіть пластини полуниці, злегка втискуючи їх в тісто.

Поставте форму в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 25 хвилин. Готовій запіканці дайте охолонути. Подавати сирну запіканку краще зі збитими вершками або сметаною.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: