Skip to content

Смак дитинства: рецепт класичної кабачкової ікри

Ксенія Куземко

Кабачкова ікра – це універсальна та неймовірно корисна закуска, яка вирізняється не лише своїм смаком та ароматом, а й своїм надзвичайним впливом на організм. Тому кореспондент «Наше місто» пропонує вам приготувати надзвичайно смачну кабачкову ікру, яка повністю відтворює класичний смак, що ми пам’ятаємо з наших дитячих років.

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • томатна паста – 1 ст. л.;
  • олія;
  • перець чорний мелений;
  • цукор – 1 ст. л;
  • сіль.

Приготування

Кабачки, цибулю та морква вимийте та очистіть.

Моркву натріть на великій тертці. Цибулю та кабачки дрібно наріжте кубиками.

На розігрітій сковороді з олією обсмажте кабачки і викладіть у миску.

Так само як і кабачки, обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору.

Змішайте моркву та цибулю з кабачками. Додайте цукор, перець, сіль, томатну пасту, часник видавлений через прес. Подрібніть все у блендері до стану пюре.

Викладіть масу в сотейник і тушкуйте під закритою кришкою 40 хвилин після закипання.

Подавайте страву до столу як теплою, так і холодною.

Поради

У процесі приготування обов’язково куштуємо ікру, все додаємо на свій смак.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: