
Рулет з лаваша – дуже проста та ситна закуска. Це абсолютно універсальна страва, адже начинити її можна чим завгодно. Вона стане у нагоді, якщо потрібно подати щось просте на святковий стіл. А ще лаваш виглядає дуже красиво, адже на зрізі видно апетитну начинку. Сьогодні сайт «Наше Місто» пропонує вам рецепт лаваш з сирно-ягідним наповнювачем.
Інгредієнти:
- лаваш — 1 шт;
- кисломолочний сир знежирений — 300 гр;
- яйце — 2 шт;
- ягоди — 150 гр;
- підсолоджувач — за смаком.
Приготування:
У глибокий посуд викласти сир, додати в нього одне яйце повністю і один яєчний білок, усе добре перемішати. За бажанням масу можна підсолодити. Жовток, що залишився, поки що відставити в бік.

На столі розгорнути лаваш, викласти на нього сир, рівномірно розподіливши масу по всій поверхні. На сир викласти ягоди. Це може бути малина, полуниця, чорниці та інші. Згорнути рулет.

Деко застелити пергаментом для випічки, акуратно викласти на нього рулет. Верх рулету змастити яєчним жовтком за допомогою пензлика.
Духовку розігріти до 180 градусів і відправити в неї рулет на 20-25 хвилин.
