![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/08/pytstsa-898x662.jpg)
Кабачки можна приготувати не лише у вигляді основної страви чи закуски, але й як смачний та поживний сніданок. До прикладу – кабачкова піца. Від класичної така відрізняється хіба лише основою. А що стосується начинки, то підійде все: сир, овочі, гриби та різні соуси. Готується просто та максимально швидко, пише «Наше Місто»
Потрібно на 1 кабачок взяти 1 яйце, пару ложок борошна, кілька гілочок зелені, помідор, приблизно 50-70 г сиру. Крім цього, зроблять смак яскравішим сушений часник, сіль, пару ложок соусу.
Приготування
Кабачки потрібно натерти на великій тертці, віджати зайву рідину і змішати з яйцем, борошном, спеціями та зеленню.
![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/08/kabachky-993x662.jpg)
Потім масу рівномірно викласти на пательню. Смажити страву з одної сторони під кришкою близько 5-7 хвилин. Потім перевернути за допомогою пласкої тарілки і підсмажити ще 2 хвилини.
На основу можна викласти слайси помідора, тертий сир, курку та інші улюблені компоненти.
![](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/08/skovoroda-993x662.jpg)
Після цього потрібно готувати сніданок ще 3-5 хвилин.
Як тільки піца буде готова, можна додати трохи соусу, свіжої зелені. Така страва виходить смачною, корисною і дуже ситною.
![Новитни Дніпра: рецепт піци з кабачків - Наше Місто](https://nm4.goweb.pp.ua/wp-content/uploads/2023/08/pytstsa-hotovo-998x662.jpg)