Наполеон – один з найпопулярніших класичних тортів, але не всі господині сьогодні можуть викроїти час на розкочування коржів і складний крем. Саме тому популярністю користуються швидкі рецепти “а-ля Наполеон”. Як приготувати торт «Наполеон» без випічки – читайте в матеріалі «Наше місто».
Рецепт:
- Пісочне печиво (до кави або до чаю) – 750 гр
- Молоко – 900 мл
- Вершкове масло – 0,5 пачки
- Борошно – 5 столових ложок з гіркою
- Яйця – 4 шт
- Ванільний цукор
Спосіб приготування
З’єднати цукор, яйця, борошно та ванільний цукор. Все добре перемішати та влити тепле молоко.
Перелити наш майбутній крем для торта Наполеон в каструлю з нержавіючої сталі і поставити на маленький вогонь.
Варимо крем, поки він повністю не загусне. Обов’язково помішувати.
Коли крем охолоне, додаємо вершкове масло і швидко перемішуємо.
У велике глибоке блюдо викладаємо пісочне печиво, поливаємо рясно кремом, далі знову печиво і крем.
Залишаємо 4 печенюшки і подрібнюємо в блендері. Посипаємо верх торта Наполеон пісочної крихтою і відправляємо в холодильник.
За матеріалами glavred.net
Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна
Позначки: укрнет