Site icon Наше Місто

Лаваш з яйцем та сиром на сковороді: оригінальний рецепт

Ека (йока) – це легка та смачна страва, яку готують з лавашу, сиру та яєць, і до якої можна додавати різні інгредієнти. Її можна подавати на будь-який прийом їжі, включаючи сніданок, обід, перекус або вечерю, пише «Наше місто» з посиланням на Обозреватель.

Інгредієнти

Для кляру:

Спосіб приготування

Сир та варені яйця натріть на тертці, додайте подрібнені інші інгредієнти для начинки, рубану зелень, трохи сметани або йогурту, перемішайте, посоліть та додайте спеції до смаку.

Візьміть лаваш, трохи змочіть його під водою, покладіть начинку і поверніть як налисник.

Для кляру: збийте яйця із водою. Обмокніть заготовки в кляр з усіх боків і готуй на розігрітій сковороді з олією, середньому вогні до рум’яного кольору з двох сторін.

Нагадаємо, раніше ми писали, рецепт квашеної капусти в банках.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version