Іван Козир – відомий шеф-кухар з Дніпра та учасник декількох сезонів шоу «МастреШеф». Іван навчався на технолога, добре знає хімію. Через великий досвід у тренерстві та спорті розробляє дієти, курси харчування для своїх клієнтів. Сьогодні Іван – блогер та бренд-шеф дніпровського ресторану «Прем’єр». У новорічну ніч шеф радить зосередитись на подачі таких с трав, як традиційні салати – оселедець під шубою та Олівʼє з копченою куркою. Але з цікавою подачею. Також не варто забувати про холодець, різноманітні закуски та гарячі страви. Наприклад, такі як перзола з індички (індиче стегно) або порк велінгтон (свинина запечена) – два традиційних новорічних головних блюда, передає «Наше місто».
Щоб Ваш новорічний стіл був більш вишуканим, пропонуємо вашій увазі рецепти закусок від Івана.
Рулетки з баклажану з морквою по корейські
Беремо баклажан середнього розміру, розпускаємо його на язики, товщиною 1 см. Обсмажуємо їх на сковорідці до золотавого кольору. Змащуємо їх соусом цезар. Посипаємо смаженим арахісом На краєчок кладемо столову ложку моркви по- корейські і слайс перчика Чилі
Закручуємо у рулетик. Скріплюємо еко-шпажкою. За бажанням, можна для прикраси додати половинку помідорчика чері і посипати кунжутом
Млинці з куркою у вершковому соусі та чедером у сухарях «Панко»
Насмажте тонких млинців за вашим улюбленим рецептом. Підготуйте начинку.
Поріжте:
- 1 ріпчасту цибульку дрібним кубиком;
- 1 філешку курки перекрутіть на крупній насадці у мʼясорубці;
На пательню налийте соняшникову олію і дайте розігрітися;
Потім висипте цибулю і обсмажте до золотавого кольору;
Додайте курочку і також обсмажте, поки не випариться волога;
Після цього, до курки додайте вершковий сир, щоб начинка протушкувалася;
Посоліть, поперчіть, доведіть до смаку.
Крутимо млинці:
- Розкладіть круглий млинець ;
- По центру покладіть слайс сиру чедер;
- На сир викладіть начинку і скрутіть млинець ;
Запаніруйте млинець:
- Яйце
- Борошно
- Яйце
- Сухарі Панко
Запаніровані млинці обсмажте у великій кількості олії до золотавого кольору. Розріжте млинець навпіл. Подавайте гарячим.